Patent- och affärsjuridisk resurs på plats i Johanneberg Science Park

1 februari 2016

Johanneberg Science Park och Zacco har sedan tidigare ett utvecklat samarbete för att stödja våra företag i deras arbete med patent- och andra immaterialrättsfrågor. Nu tar vi samarbetet ett steg vidare och välkomnar Zacco som regelbunden gäst på vårt samverkansplan.

Zacco kommer att finnas på plats varje torsdag förmiddag från och med 4 februari, jämna veckor med fokus på patent, udda veckor med fokus på affärsjuridik. Alla hyresgäster i huset är mycket välkomna att komma förbi och bekanta sig med Zaccos representanter som även gärna ger en kostnadsfri första konsultation!

För frågor kontakta bjorn.westling@johannebergsciencepark.com

Mer om Zacco 

  • Zacco är ett ledande konsultföretag inom immaterialrätt med 24 kontor i Danmark, Tyskland, Norge och Sverige.
  • Vår organisation består av 350 medarbetare, vilket inkluderar ca 130 specialister som arbetar med förvaltning av immateriella rättigheter samt 150 konsulter, varav ca hälften är auktoriserade europeiska patent -, varumärkesombud och/eller designombud.
  • Vi erbjuder alla typer av immaterialrättstjänster, inklusive  utarbetande av immaterialrättsstrategier,  inlämnande av ansökningar, rådgivning kring och utarbetande av licensavtal, åtal and andra typer av konfliktlösning samt portföljförvaltningstjänster.
  • Zacco har placerat sig i topp i flera internationella rankings, däribland i den årliga världsomspännande undersökningen World IP Survey som arrangeras av tidskriften Managing Intellectual Property

www.zacco.com